Publicerad den Lämna en kommentar

FORMEX Design Talents

BrickbandsFabrik är med sina Textile Hangers antagen till Formex Design Talents 2023 !!

På novembers sista, och mycket grå dag, kom det mail från FORMEX – Nordens största design- och inredningsmässa i Stockholm – med inbjudan att ställa ut våra produkter på mässan 17-20 januari 2023.
Det kostar nånting, men är en STOR chans! – säljmöjligheter, bransch-kontakter och PR!

Detta skrev jag i min ansökan:
Brickband har blivit kulturskatt, dom finns dock bara i Norden. Historielösa är vi, om ingen för vidare traditioner. En praktisk, vacker inredningsdetalj med folkhemshistoria i generna, kan få ny kraft om den re-designas, sys lokalt av återvunnet /eko-certifierad. Textile Hangers – Nordic tradition brought to the world ! Jag, Malene från Danmark, är utbildad grafiker o musiker. Har bla skapat one-woman företaget BrickbandsFabrik på Öland.

Dessa bilder skickade jag in:

Textile Hanger till skärbrädor – LaptopHanger – Textile Hanger, modell Circle


Jag har inte fattat det än. Jag har inte heller fattat beslut än – om jag ska åka dit. Hur skaffar jag 7 545 kr + moms? Tänk om det snöar, då kan jag inte köra till Stockholm! Var ska jag bo medan mässan pågår? Att hitta logistiklösningar blir jag stressad av. Och känslorna ska falla på plats.. jag är rörd! När jag var 16 år, drömde jag om att bli designer, jag fick inte den utbildningen, men precis idag är jag erkänd som talang av branschens topp. Alla nederlag, avvisningar, avslag jag fått genom livet betyder plötsligt ingenting!
Brickbanden har jag kämpat för länge. Nu får de sin chans i den moderna tappningen som pekar mot framtiden: Textile Hangers – Nordic tradition brought to the world!

/Malene Langborg, 30 november 2022

Köp din Textile Hanger i webshopen: https://brickbandsfabrik.se/product-category/textile-hangers/Läs om FORMEX Design Talents här: www.formex.se/om-formex/designtalents23?sc_lang=sv-se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *