Publicerad den Lämna en kommentar

Stolt!

Här sitter jag på Café Fontaine i Växjö söndag 24 mars 2024. Jag har mina secondhand-kläder på, kjolen är ett omsydd loppisfynd (se The Green Cowgirl – BrickbandsFabrik). Bilden är inte fantastisk, men jag hade det fantastiskt för att musiken nådde fram, caféet var fullsatt, ingen pratade medan jag spelade (!) – och det är jättefint att va en del av countryboomen som pågår nu! Yee-haa 🙂
Allt hade kunnat gå snett – jag vaknade med huvudverk +lite illamående, men det försvann så småningom.. Jag var nervös för jag hade varit sjuk i 2 veckor precis innan (för mycket vätska i kroppen, en obalans som alltid handlar om hur hjärtat o njurarna fungerar). Rädd blir man! Jag tror jag, i samråd med läkare, har fått justerat medicinen bra.

Men allt gick ju fint! Det tar 2 timmar att köra från södra Öland till Växjö, men det var absolut resan värd.
Ljudkillen var najs, värden var så rar och fick mig att känna mig mycket välkommen, fikat var läckert o glutenfritt, publiken var så snälla, stämningen så bra! Jag tror jag har blivit okej/bra på att småsnacka relevant mellan musikbitarna, något jag har jobbat på sedan jag (i början på 2000talet) fick sparken från en orkester för att jag var för tråkig (my God! – vilket trauma, vilket personangrepp).
Jo, en sak hände: jag tappade ett örhänge och frågade publiken om någon hade sett ett guldfärgat kors med turkosfärgat sten.. ‘Men jag har inte tappat tron’ sa jag och spelade Johnny Cash’s ‘Put your hand in the hand..’
När konserten var slut sa en kvinna (som hjälpte en musikälskande kille i rullstol) att jag inte skulle va ledsen över örhänget för ‘DU ÄR VÄLSIGNAT‘ – ‘Tack detsamma!’ sa jag helt förvirrat o berört av situationen.
När jag skulle köra hem och kom ut till min bil, låg det tappade örhänget på asfalten precis utanför min bildörr <3 Jag körde hem med frid i själen och så stolt som en liten countrygirl kan bli!
/Malene

NU med recension!

Ännu stoltare blev jag när jag idag fick denna recension i Växjöbladet Kronobergaren:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *